Omega 3+6

 Høykonsentrert fiskeolje og Nattlysolje i samme kapsel


 Godt for hjerte, hjerne og syn


 Bra for muskler og ledd

* Påkrevet felt

kr 248,00

Tilgjengelighet: Utsolgt

Beskrivelse

Detaljer

Helseklubbens Omega 3 med Nattlysolje er ett produkt som kombinerer Omega 3 fra fiskeolje, med Nattlysolje (Omega 6).

I tillegg til gode og dokumenterte effekter på blodtrykk, blodsukker og kolesterol er Omega 3 med Nattlysolje er spesielt god på såkalte kvinneplager (PMS og overgangsalder plager) samt å smøre ledd og muskler.

Omega 3 er kjent for sin gode virkning på:

 • Hjerte
 • Blodårer
 • Blodtrykk
 • Hjerne
 • Kolesterol
 • Diabetes
 • Astma
 • Allergi
 • Depresjon
 • Demens
 • Muskler og leddplager.

 

Høykonsentrert Omega 3 opprettholder den ungdommelige fysikken. Omega 3 holder blodårene rene og smidige slik at blodsirkulasjonen kan strømme fritt. Omega 3 kan ha en stabiliserende effekt av for høyt blodtrykk og kolesterolnivå samt den gjør kroppen mer mottakelig for opptak av antioksidanter som igjen gjør at vi styrker immunforsvaret. I tillegg har Omega 3 en gunstig effekt på ledd, diabetes, astma og allergi.

Barn med ADHD og eventuelle læringsvansker har vist seg å få en beroligende virkning etter inntak av omega fettsurer som har medført en lettere hverdag for både barna og foreldre.

Gravide bør passe på å få i seg nok Omega 3, da både IQ, sosial tilpasningsevne og motoriske evner hos barnet kan ha sammenheng med mors Omega 3 inntak i svangerskapet.

Alle, både hjertesyke og friske, kan ha nytte av å ta kosttilskudd i form av Omega 3 fettsyrer. Dette er en rimelig helseforsikring. Dette hevder norske hjerteforskere etter flere års forskning.


En rekke studier har vist at Omega 3 fettsyrer har en gunstig effekt mot hjerte- og karsykdommer. De siste 20 årene er det publisert over 12.000 rapporter fra studiersom viser omega 3 fettsyrene sin gunstige virkning for helsen. Forebygging er viktig - over 50 % dør av sykdommer relatert til blodåre, hjerte- og karsykdommer.  Dette rammer nå også mennesker helt ned i 20 årene grunnet usunn livsstil, manglende mosjon røyking og stress. I kombinasjon med sunt kosthold og normal fysisk aktivitet, kan jevnlig inntak av Omega 3 fettsyrer gi et bedre liv.

 
Dersom du tegner abonnement vil du få  50% rabatt på første bestilling! 

Innhold

Innhold

Innholdsfortegnelse

Antall: 120 kapsler à 500 mg

Dosering: 2 kapsler hver dag

 

EFSA helsepåstand på hjerte er 250 mg EPA og DHA til sammen.

 

Innhold pr. døndose:

600 mg Omega 3 fettsyrer

400 mg Omega 6 Nattlysolje

 180 mg EPA

 120 mg DHA

   10 mg E vitamin

Rosmarinekstrakt: Antioksidant

 

Naturlige A-D-E vitaminer

 

Ingredienser: Norsk fiskeolje, Kaldpresset Nattlyssolje (Oenothera biennis),gelantin,Stablisator (glyserin),antioksydant(rosmarinekstrakt)

Anbefalte Produkter