Rosenrot

 Økt energi og overskudd


 Bedre humør


 Sterk antioksidant

* Påkrevet felt

kr 298,00

Tilgjengelighet: Utsolgt

Beskrivelse

Detaljer

Helseklubbens Rosenrot er en kombinasjon av Rosenrot, Ginseng, Grønn-Tè og B-vitaminer.

Rosenrot er aller mest kjent for å gi energi og overskudd, men har i tillegg vist seg å kunne stabiliserer immunforsvaret, dempe stress, gi økt hukommelse og for å ha en afrodisierende effekt.

Om Rosenrot

 Rosenrot har vært brukt i over 3.000 år og er kjent som folkemedisin. Rosenrot er en av 11 plantearter i verden som har påvist å ha en adaptogen virkning. Adaptogene planter har evnen til å tilpasse sin virkning etter kroppens behov. Rosenrot er én av kun tre planter i verden som oppfyller alle kriteriene for et ekte adaptogen.

Energi og overskudd

Listen over hva rosenrot er godt for blir stadig lenger. Rosenrot fungerer raskt og effektivt. Du blir mer klar fysisk og psykisk, og stress blir lettere å mestre. I tillegg er den en sterk antioksidant.

Ginseng

Ginseng har blitt brukt som naturmiddel i mange tusen år i Kina, blant annet for å øke utholdenheten, konsentrasjonsevnen og motstanden mot stress. Ginseng har også blitt brukt for å "forbedre velvære" og for å hindre nedsatt ytevne når man blir gammel.

Grønn te

Grønn te inneholder polyfenoler, som antas å fungere som kraftige antioksidanter i kroppen. Polyfenolene kan forhindre betennelser og hevelser, beskytte bruskvevet mellom knoklene, hindre slitasje i leddene og beskytte deg mot influensa. I tillegg har enkelte studier konkludert med at grønn te kan øke forbrenningen av fett og karbohydrater i kroppen, dersom det tas i riktige doser.

 

B - vitaminer

Pyridoksin (Vitamin B6) er et av de åtte vannløselige B-vitaminene og  er nødvendig for energiomsetningen i kroppen og for nervesystemet.  Vitamin B6 har blitt hevdet å lindre blant annet svangerskapskvalme, smerter i forbindelse med muskelbetennelse og PMS (premenstruelt syndrom). Det finnes ikke overbevisende dokumentasjon på at vitamin B6 har disse effektene.

Kobalamin (Vitamin B12) er et av de åtte vannløselige B-vitaminene og anvendes framfor alt til produksjonen av røde blodlegemer samt bidrar til nervesystemets  funksjon ved å medvirke til byggingen av Myelin.
Innhold

Innhold

Innholdsfortegnelse

Antall: 60 tabletter

Dosering: 1 tablett hver dag, 2 v/spesielle behov

 

Innhold pr tablett:

Rosenrotekstrakt       200 mg

Grønnteekstrakt        150 mg

Ginseng                         50 mg

Niacin                              6 mg (38%)*

Vitamin B6                     1 mg (71%)*

Vitamin B12                  2 µg (80%) *

= % av referanseverdi

 

Rosenrot:                                                          Grønn te:

5 mg Rosaviner                                                  Min 50% Polypenols

3 mg Rosavin                                                   hvorav:

1,5 mg Rosarin                                                   Min 60% Catechines

1 mg Salidrosid                                                   Min 30% Egcg

 

Ingredienser: Rosenrotekstrakt (Rhodiola Rosea), Grønnte ekstrakt(Camelia sinensis), Ginseng ekstrakt(Panax Ginseng Mayer),Tabletthjelpestoffer. (Mikrokrystalinsk Cellulose. Trikasliumfosfat, Magnesiumsalter av fettsyrer), Niacin, Cyankobalamin,Cyankobalamin